SMART™ Komposittrall – Smart™ Regular™™

Otroligt val med otrolig skönhet
SMART™ komposittrall är ett utmärkt val för familjer på grund av det unika Not och Spont systemet och den gap fria ytan. Det är designat för maximal hållbarhet. Den motstår blekning, färgning, mögel och kommer inte att ruttna, spricka eller vrida sig.Den står också emot insektsangrepp och flisar sig inte. vilket gör det säkrare och bekvämare för familjer med barn och husdjur.Vårt Smart™ Regular™- trall är inspirerad av naturliga mineraler och jord pigment, med ett estetiskt tilltalande av kontinuerliga och texturerade spår, färg paletten är rik och livlig – och föredras av husägare och arkitekter framför andra utegolv material. Varje noggrant formulerade nyans innehåller attraktiva multikromatiska toner och slingor. Smart™ Regular™ komposittrall skivor är säkra att gå på med bara fötter. Smart™ Regular™ – komposit brädor installeras utan några klämmor och fästs på bjälkarna med skruvar genom de för konstruerade långa fixerings- och dränerings hålen. Genom att använda SMART™ komposittrall kan du skapa en helt stängd terrassyta som inte tillåter saker att falla genom eller ogräs att växa upp igenom ytan.
  • Premiumkvalitet – Beprövad nordisk kvalitet för hårt väder och grönare levande.
  • Inga Clips – Du behöver inga clips för att montera vår Smart™ Komposit med Not och Spont.
  • Enhetlighet – Vår komposit Not och Spont trall ger en mycket enhetlig och slät yta.
  • Enkel installation – Det är också enkelt att installera vår Komposit med Not och Spont, plankan klickar enkelt på plats utan oro över jämnt avstånd mellan brädorna.
  • Förfabrikerade hål Våra Not och Spont trall kommer med förfabrikerade hål, så att du enkelt kan säkra trallen på plats så att du får en snygg finish utan synliga skruvar.
  • Tillhörande tillbehör Komplettera din dröm uteplatser med våra ventilerade aluminiumlister eller kompositlister i matchande färger.– den perfekta matchen för vår högpresterande SMART™- komposittrall.

Tillgängliga färger. (Kontakta oss för att veta exakt kvantitet)


TILLBEHÖR


Green Plank SMART™ tillbehör utvidgar dina horisonter ytterligare, så att du kan bygga ut distinkta och förtjusande detaljer till ditt SMART™ -trall som förbättrar både dess skönhet och funktionalitet. Från F- och L-Lister till, ventilerade aluminium lister, pidestaler, reglar, etc., Vi har allt material som behövs för att bygga och avsluta ert SMART™ Kompositdäck.

Dokument