SMART™ Komposittrall – Smart Regular™

Otroligt val med otrolig skönhet
SMART ™ Komposit trall är ett utmärkt val för familjer på grund av det unika Not och Spont systemet och den gap fria ytan. Det är designat för maximal hållbarhet. Den motstår blekning, färgning, mögel och kommer inte att ruttna, spricka eller varpa. Den är också insekt säker och splintfri, vilket gör det säkrare och bekvämare för familjer med barn och husdjur.Vårt SMART Regular ™- trall är inspirerad av naturliga mineraler och jord pigment, med ett estetiskt tilltalande av kontinuerliga och texturerade spår, färg paletten är rik och livlig – och föredras av husägare och arkitekter framför andra däck material. Varje noggrant formulerade nyans innehåller attraktiva multi kromatiska toner och strimmiga. SMART Regular ™ komposit trall skivor är säkra att gå på med bara fötter. SMART Regular – komposit brädor installeras utan några klämmor och fästs på bjälkarna med skruvar genom de för konstruerade långa fixerings- och dränerings hålen. Genom att använda SMART ™ trall System kan du skapa en helt stängd terrass yta som inte tillåter smuts att falla ner eller ogräs att växa upp.
  • Premiumkvalitet – Beprövad nordisk kvalitet för hårt väder och grönare levande.
  • Inga klips Clips – Du behöver inga klips ( clips )för att montera vår Smart™ Komposit med Not och Spont.
  • Enhetlighet – Vår komposit Not och Spont trall ger mycket enhetliga och släta ytor.
  • Enkel installation – Det är också enkelt att installera vår Komposit Not och Spont trall, plankan klickar enkelt på plats utan oro över jämnt avstånd mellan brädorna.
  • Förfabrikerade hål  ( för fabrikerade hål )– Våra Not och Spont trall kommer med förfabrikerade hål, så att du enkelt och enkelt kan säkra skivorna på plats utan risken för att växla eller förflytta dig så att du får en smidig, skruvfri ( skruv fri ) finish.
  • Komplimerande ( kompletterande ) tillbehör – Komplettera dina dröm uteplatser med våra ventilerade klädsel och skydd – den perfekta matchen för din högpresterande SMART ™- komposit trall.

VISA FÄRGTRENDS - ingrodd med naturlig och distinkt karaktär


TILLBEHÖR


Green Plank SMART ™ -täcknings tillbehör utvidgar dina horisonter ytterligare, så att du kan bygga ut distinkta och förtjusande funktioner i ditt SMART ™ -trall som förbättrar både dess skönhet och funktionalitet. Från F-trim och L-trim till stige rörelser, ventilerade aluminium lister, trall pedaler, balk, etc., här är alla trall delar du behöver för att slutföra ditt SMART ™ trall projekt.

Ladda ner Pdfs