SMART™ massiv komposittrall – SMART™ Marine™™

Otroligt val med otrolig skönhet
SMART™ Marine™ massiv komposittrall är ett utmärkt val för familjer på grund av den unika Not och Spont installationen som ger en sömnlös yta. Designad för maximal hållbarhet. Motstår blekning, färgning, mögel och kommer inte att ruttna, spricka eller vrida sig. Den står också emot insektsangrepp och flisar sig inte. vilket gör det säkrare och bekvämare för familjer med barn och husdjur.Med en slät och elegant yta skapar SMART™ Marine™™ massiv komposittrall ett jämnare, naturligt snyggt landskap. SMART™ Marine™™ massiv komposittrall är säkra att gå på med bara fötter. Vår SMART™ Marine™ massiv komposittrall är inspirerad av naturliga mineraler och jord pigment. Färg paletten är rik, levande och föredras av hem ägare och arkitekter över andra däck material. Varje noggrant formulerade nyans innehåller attraktiva multikromatiska toner och slingor. SMART™ Marine™ massiv komposittrall är installerad utan clips och fästes på reglarna med för-fabrikerade hål. Genom att använda SMART™ Marine™ massiv komposittrall kan du skapa en helt stängd terrass yta som inte tillåter smuts att falla ner eller ogräs att växa upp.
  • Premiumkvalitet – Beprövad nordisk kvalitet för hårt väder och grönare levande.
  • Inga Clips  – Du behöver inga clips för att montera vår Smart™ Komposit med Not och Spont.
  • Enhetlighet – Vår komposit Not och Spont trall ger en mycket enhetlig och slät yta.
  • Enkel installation – Det är också enkelt att installera vår Komposit med Not och Spont, plankan klickar enkelt på plats utan oro över jämnt avstånd mellan brädorna.
  • Förfabrikerade hål  Våra Not och Spont trall kommer med förfabrikerade hål, så att du enkelt kan säkra trallen på plats så att du får en snygg finish utan synliga skruvar.
  • Tillhörande tillbehör – Komplettera din dröm uteplatser med våra ventilerade aluminiumlister eller kompositlister i matchande färger.– den perfekta matchen för vår högpresterande SMART™- komposittrall.

Tillgängliga färger. (Kontakta oss för att veta exakt kvantitet)


TILLBEHÖR


Green Plank SMART™ tillbehör utvidgar dina horisonter ytterligare, så att du kan bygga ut distinkta och förtjusande detaljer till ditt SMART™ -trall som förbättrar både dess skönhet och funktionalitet. Från F- och L-Lister till, ventilerade aluminium lister, pidestaler, reglar, etc., Vi har allt material som behövs för att bygga och avsluta ert SMART™ Kompositdäck.

Dokument