SMART™ massiv komposittrall – SMART™ Marine™™

Otroligt val med otrolig skönhet
SMART™ Marine™ massiv komposittrall är ett utmärkt val för familjer på grund av det unika Not och Spont systemet och den gap fria ytan. Det är designat för maximal hållbarhet. Den motstår blekning, färgning, mögel och kommer inte att ruttna, spricka eller varpa. Den är också insekt säker och splint fri, vilket gör det säkrare och bekvämare för familjer med barn och husdjur.Med en slät och elegant yta skapar SMART™ Marine™™ massiv komposittrall ett jämnare, naturligt snyggt landskap. SMART™ Marine™™ massiv komposittrall är säkra att gå på med bara fötter. Vår SMART™ Marine™ massiv komposittrall är inspirerad av naturliga mineraler och jord pigment. Färg paletten är rik, levande och föredras av hem ägare och arkitekter över andra däck material. Varje noggrant formulerade nyans innehåller attraktiva multi kromatiska toner och strimmor. SMART™ Marine™ massiv komposittrall är installerade utan clips och fästes på reglarna med för fabricerade hål. Genom att använda SMART™ Marine™ massiv komposittrall kan du skapa en helt stängd terrass yta som inte tillåter smuts att falla ner eller ogräs att växa upp.
  • Premiumkvalitet – Beprövad nordisk kvalitet för hårt väder och grönare levande.
  • Inga klips Clips – Du behöver inga klips ( clips )för att montera vår SMART™ komposittrall med Not och Spont.
  • Enhetlighet – Vår komposit Not och Spont trall ger mycket enhetliga och släta ytor.
  • Enkel installation – Det är också enkelt att installera vår Komposit Not och Spont trall, plankan klickar enkelt på plats utan oro över jämnt avstånd mellan brädorna.
  • Förfabrikerade hål  ( för fabrikerade hål )– Våra Not och Spont trall kommer med förfabrikerade hål, så att du enkelt och enkelt kan säkra skivorna på plats utan risken för att växla eller förflytta dig så att du får en smidig, skruvfri ( skruv fri ) finish.
  • Komplimerande ( kompletterande ) tillbehör – Komplettera dina dröm uteplatser med våra ventilerade klädsel och skydd – den perfekta matchen för din högpresterande SMART™ Marine™ massiv komposittrall.

VISA FÄRGTRENDS - ingrodd med naturlig och distinkt karaktär


TILLBEHÖR


Green Plank SMART™ -täcknings tillbehör utvidgar dina horisonter ytterligare, så att du kan bygga ut distinkta och förtjusande funktioner i ditt SMART™ -trall som förbättrar både dess skönhet och funktionalitet. Från F-trim och L-trim till stige rörelser, ventilerade aluminium lister, trall pedaler, balk, etc., här är alla trall delar du behöver för att slutföra ditt SMART™ trall projekt.

Ladda ner Pdfs