SMART™ Komposittrall – Smart Cap™

Det är innovationen bakom skönheten
SMARTCAP™ komposittrall är täckt med ett skyddande polymerskal och är den fjärde generationens komposittrall. Väldigt Motståndskraftig mot de element som varje utedäck utsätts för. SMARTCAP™ komposittrall är ett utmärkt val för familjer med det unika monteringssystemet, det extremt låga underhållet, slät yta. Det är designat för maximal hållbarhet. Den motstår blekning, fläckar, mögel och kommer inte att ruttna, spricka eller vrida sig. Den är också insektssäker och flis-fri, vilket gör det säkrare och bekvämare för familjer med barn och husdjur.

När du väljer Green Planks SMARTCAP™ komposittrall, visar du ett trall som överträffar och håller utan att förlora sitt vackra, naturliga utseende. SMARTCAP™ -teknologin ger en oöverträffad barriär mot de hårda effekterna av ultraviolett ljus, drivande regn, hög luftfuktighet och extrema värmer och kyla. Det erbjuder också en extra bonus av dimensionell stabilitet och slagmotstånd. Det håller färgerna djupa och rika, år efter år. SMART™ komposit brädor installeras utan några clips och fästs på reglarna med skruvar genom de förfabrikerade långa monterings- och dränerings hålen. Genom att använda SMART™ komposittrall kan du skapa en helt stängd terrassyta som inte tillåter saker att falla genom eller ogräs att växa upp igenom ytan.

  • Premiumkvalitet  – Beprövad nordisk kvalitet för hårt väder och grönare levande.
  • Ultra lågt underhåll – Bevisad prestanda med fläck- och bleknings beständighets garanti.
  • Inga Clips – Du behöver inga clips för att montera vår Smart™ Komposit med Not och Spont.
  • Enhetlighet – Vår komposit Not och Spont trall ger en mycket enhetlig och slät yta.
  • Enkel installation  – Det är också enkelt att installera vår Komposit med Not och Spont, plankan klickar enkelt på plats utan oro över jämnt avstånd mellan brädorna.
  • Förfabrikerade hål  Våra Not och Spont trall kommer med förfabrikerade hål, så att du enkelt kan säkra trallen på plats så att du får en snygg finish utan synliga skruvar.
  • Tillhörande tillbehör Komplettera din dröm uteplatser med våra ventilerade aluminiumlister eller kompositlister i matchande färger.– den perfekta matchen för vår högpresterande SMART™- komposittrall.

Tillgängliga färger. (Kontakta oss för att veta exakt kvantitet)


TILLBEHÖR


Green Plank SMART™ tillbehör utvidgar dina horisonter ytterligare, så att du kan bygga ut distinkta och förtjusande detaljer till ditt SMART™ -trall som förbättrar både dess skönhet och funktionalitet. Från F- och L-Lister till, ventilerade aluminium lister, pidestaler, reglar, etc., Vi har allt material som behövs för att bygga och avsluta ert SMART™ Kompositdäck.

Dokument