SMART™ Komposittrall – Smart Cap™

Det är innovationen bakom skönheten
SMARTCAP™ komposittrall är täckt med ett skyddande polymer skal och är vår fjärde generationens komposittrall inkapslad med ett skyddande polymerskal som är motståndskraftiga mot de element som varje utedäck håller ut. SMARTCAP™ komposittrall är ett utmärkt val för familjer med det unika förseglings systemet, det extremt låga underhållet, slät yta. Det är designat för maximal hållbarhet. Den motstår blekning, färgning, mögel och kommer inte att ruttna, spricka eller varpa. Den är också insekt säker och splint fri, vilket gör det säkrare och bekvämare för familjer med barn och husdjur.

När du väljer Green Planks SMARTCAP™ komposittrall, visar du ett trall som överträffar och håller utan att förlora sitt vackra, naturliga utseende. SMARTCAP™ -teknologin ger en oöverträffad barriär mot de hårda effekterna av ultraviolett ljus, drivande regn, hög luftfuktighet och extrema värmer och kyla. Det erbjuder också en extra bonus av dimensionell stabilitet och slag motstånd. Det håller färgerna ser djupa och rika, år efter år. SMART™ komposit brädor installeras utan några klämmor och fästs på bjälkarna med skruvar genom de prefabricerade långa fixerings- och dränerings hålen. Genom att använda SMART™ komposittrall kan du skapa en helt stängd terrass yta som inte tillåter smuts att falla ner eller ogräs att växa upp.

  • Premiumkvalitet – Beprövad nordisk kvalitet för hårt väder och grönare levande.
  • Ultra lågt underhåll – Bevisad prestanda med fläck- och bleknings beständighets garanti.
  • Inga klips Clips – Du behöver inga klips ( clips )för att montera vår Smart™ Komposit med Not och Spont.
  • Enhetlighet – Vår komposit Not och Spont trall ger mycket enhetliga och släta ytor.
  • Enkel installation – Det är också enkelt att installera vår Komposit Not och Spont trall, plankan klickar enkelt på plats utan oro över jämnt avstånd mellan brädorna.
  • Förfabrikerade hål  ( för fabrikerade hål )– Våra Not och Spont trall kommer med förfabrikerade hål, så att du enkelt och enkelt kan säkra skivorna på plats utan risken för att växla eller förflytta dig så att du får en smidig, skruvfri ( skruv fri ) finish.
  • Komplimerande ( kompletterande ) tillbehör – Komplettera dina dröm uteplatser med våra ventilerade klädsel och skydd – den perfekta matchen för din högpresterande SMART™- komposittrall.

VISA FÄRGTRENDS - ingrodd med naturlig och distinkt karaktär


TILLBEHÖR


Green Plank SMART™ -täcknings tillbehör utvidgar dina horisonter ytterligare, så att du kan bygga ut distinkta och förtjusande funktioner i ditt SMART™ -trall som förbättrar både dess skönhet och funktionalitet. Från F-trim och L-trim till stige rörelser, ventilerade aluminium lister, trall pedaler, balk, etc., här är alla trall delar du behöver för att slutföra ditt SMART™ trall projekt.

Ladda ner Pdfs