SAPPHIRE™ Komposittrall

För hemmet är där du känner dig bekväm och avslappnad
Inspirerad av det traditionella trädäcket som kännetecknas av estetik, hållbarhet och funktionalitet.

Med ett traditionellt trädekorationsutseende och lång livslängd är vårt SAPPHIRE™ komposittrall ett attraktivt alternativ till träbeläggningsmaterial. Med ett så överraskande prisvärt alternativ finns det helt enkelt ingen anledning att nöja sig med färgning, tätning, splinter och konstant underhåll.

Hög glidbeständiga eleganta, ribbade / räfflade borstade ytor möjliggör bra dragkraft i våta områden som runt pooler, de är säkra att gå på barfota.

Med en estetisk skandinavisk designutseende har vårt Sapphire™ -komposittrall varit de bästsäljande däckbrädorna i mer än tio år och är fortfarande idag.

  • Premiumkvalitet – Beprövad nordisk kvalitet för hårt väder och grönare levande.
  • Enhetlighet – HidLo™ dolda fästelement säkerställer en slät och enhetlig yta som är säker att gå på.
  • Komplimerande tillbehör Komplettera dina drömuteplatser med våra täckbrädor – den perfekta matchen för ditt högpresterande SAPPHIRE ™ – Komposittrall.

TILLBEHÖR


Green Plank SMART ™ -täcknings tillbehör utvidgar dina horisonter ytterligare, så att du kan bygga ut distinkta och förtjusande funktioner i ditt SMART ™ -trall som förbättrar både dess skönhet och funktionalitet. Från F-trim och L-trim till stige rörelser, ventilerade aluminium lister, trall pedaler, balk, etc., här är alla trall delar du behöver för att slutföra ditt SMART ™ trall projekt.