PRIMACAP™ Fasadpanel av komposit – GP802

det är innovationen bakom skönheten med utmärkt färghållning
PRIMACAP™ Fasadpanel system av komposit är ett innovativt fasadsystem som är speciellt utformat för att användas som ett integrerat system för att skydda ditt hems exteriör och kommer med 25-årig garanti mot blekning och röta. Denna lätta, låga underhålls, brandskyddande, supertåliga Fasadpanel är belagd med revolutionerande ASA-beläggning. för att motstå extrema temperaturer, tung fuktighet, frys / tö och allt däremellan.

Green Plank PRIMACAP™ -kompositpanel är gjord för att se ut som äkta trä utan krav på oljning, målning eller tätning. PRIMACAP™ erbjuder oöverträffad skönhet, jämn kvalitet, dimensionell stabilitet, naturligt trämönster, blekningsbeständiga färger, tidslös look och är det perfekta valet för husägare som söker värde med fördelarna med en premiumpanel.

PRIMA CAP – GP802 Fasadpanel paneler kan installeras både vertikalt och horisontellt. Med förfabrikerade hål så går profilen snabbt att installeras.

  • Premiumkvalitet  – Beprövad nordisk kvalitet för hårt väder och grönare levande.
  •  Långvarig – Prima™ komposit fasad är långvarig och tål väder, slitage, UV-solljus och insekter.
  • Inga Clips  – Du behöver inga clips för att montera vår Prima™ Komposit med Not och Spont.
  • Brandbeständig– PRIMACAP™ -kompositfasad är brandbeständig på grund av användning av icke brandfarliga material i kompositionen.
  • Enkel installation – Det är också enkelt att installera vår Komposit med Not och Spont, plankan klickar enkelt på plats utan oro över jämnt avstånd mellan brädorna.
  • Förfabrikerade hål – Våra Not och Spont trall kommer med förfabrikerade hål, så att du enkelt kan säkra trallen på plats så att du får en snygg finish utan synliga skruvar.
  • Tillhörande tillbehör– Komplettera din dröm uteplatser med våra ventilerade aluminiumlister eller kompositlister i matchande färger.– den perfekta matchen för vår högpresterande PRIMACAP™ Fasadprofil

Tillgängliga färger. (Kontakta oss för att veta exakt kvantitet)


Fasadpanel tillbehör


Green Plank PRIMA CAP™ Kompositfasad tillbehör utvidgar dina horisonter ytterligare, så att du kan bygga ut distinkta och förtjusande funktioner i din fasad som förbättrar både skönhet och funktionalitet. Från kantlister till startande aluminiumstartlister, expansionsklipp, etc., här är alla fasadtillbehör du behöver för att slutföra ditt PRIMA CAP™ fasadpanel projekt.

Dokument