Petsafe trådlöst staket

Petsafe Wireless Fence har rankats som det bästa trådlösa djurhållningssystemet på marknaden. Det är så säkert, enkelt och enkelt att installera att det är det perfekta staketet för hundar och katter. Inget mer gräva hål och spruta bekämpningsmedel för att hålla ditt djur ute. Installera bara detta trådlösa staket inom några minuter så är ditt husdjur säkert från nästan vad som helst!

Petsafe Wireless Fence, även kallat Petsafe Complete Safety System, är den säkraste, enklaste formen av inneslutning av husdjur inomhus som finns på marknaden idag. Detta trådlösa staket är helt bärbart, enkelt att installera och använder en konstant radiosignal för att dina husdjur ska hitta deras säkra zon. Det är ett toppmodernt husdjursskyddssystem och det uppfyller gällande kodkrav för städer och städer. Med det trådlösa Petsafe-staketet kommer dina husdjur att vara fria att vandra runt på gården och utanför huset.

Installation

Strömkabeln som följer med det trådlösa staketet för husdjur erbjuder ett obegränsat antal fjärrkontrollstationer. Tråden fungerar med två AA-batterier som enkelt kan bytas ut och en säkerhetsbrytare ingår så att du snabbt kan inaktivera eller aktivera de elektriska hundstaket. De trådlösa enheterna är mycket enkla att installera och fungerar korrekt på alla nivåer, oavsett om det är ett bostadsområde eller en trafikerad väg. Dessa är trådlösa och kan vikas upp är ett annat plus som gör dessa staket populära hos många konsumenter.

Fördelar

Fördelen med dessa trådlösa staket är möjligheten att skicka ut radiosignaler. Signalen går ut till en mottagarkrage som är fäst vid husdjuret. När mottagarkragan tar emot signalen från de trådlösa stängslen kommer den att bearbeta signalen och spela upp den till hundarna. Det ger hundarna en chans att veta var de ska vara hela tiden.

Dina husdjur får också en godbit när de passerar gränserna för sina pf & trådlösa staket. Det finns en bifogad klocka som låter ditt husdjurs satsning över ett definierat gränsområde varje gång. Denna funktion håller hunden kvar inom gränsen och hindrar dem från att vandra längre bort från dig. När de kommer utanför det definierade området får de en behandling och belönas med ett frikort för att komma tillbaka till din trädgård.

Dessa är bra för områden som inte har en radiosignal eller ens synliga gränslinjer. Du behöver inte oroa dig för att dina husdjur vandrar bort när de ser ett mörkt eller odefinierat område så länge du har sändarhalsbandet på sig. När de går utöver det definierade området och går in i din egendom, kommer husdjuret omedelbart att belönas med en behandling. Du behöver inte oroa dig för att sätta upp en krage på varje husdjur eller ha flera sändarhalsband på varje husdjur. Petsafe Wireless Fence System ger dig möjlighet att snabbt och enkelt installera enheterna utan professionell hjälp och bara ta några minuter.

Säkerhet

Antag att du är orolig för ett potentiellt säkerhetsbrott eftersom ditt husdjur kan fly genom att springa utanför det trådlösa staketet. I så fall använder inte Petsafe Wireless Fence System GPS-teknik. Det är helt elektroniskt, vilket gör det enklast att installera och säkrast. Systemet består av en inomhus trådlös sändare med en inomhusmottagare. Du måste ha en inomhusmottagningsenhet för att kunna använda denna typ av trådlöst system. Ingen annan trådlös teknik är lika enkel att använda och bekväm som Petsafe trådlösa stängsel.

Inomhus sändare

En inomhussändare håller sändaren inom ett definierat område och kräver att mottagarkrage placeras på varje husdjur. När mottagarkragan är installerad skickar sändaren en radiosignal till den centrala kontrollstationen, där den plockas upp och tolkas. Det finns inget behov av att installera ledningar i hela din trädgård, vilket gör installationen av det trådlösa staketet snabbt och enkelt.

Det främsta övervägandet är att placera mottagarkragan minst tre meter från närmaste träd, buske eller annat föremål som kan snubba sändaren, vilket innebär att ett Petsafe-staket-system kommer att försäkra dig om att dina familjemedlemmar och husdjur kommer att förbli inom gränser för din egendom. Ett trådlöst staketsystem från Petsafe är inte bara säkert utan det är också smart, så att du vet att dina husdjur förblir där de hör hemma, vilket ger dig sinnesfrid.