NOVOCLAD™ Fasadpanel – GP798

innovativt fasadbeklädnadssystem för ditt hem – PVC-fri! (dubbelbottnad för att vara riktigt stabil)
Traditionell och tidlös. Elegant och stark. NOVOCLAD™ komposit fasadpanel är inte bara en av Green Planks mest sålda fasadpanels profiler under de senaste tio åren. Det är en hållbar, kostnadseffektiv och estetiskt tilltalande profil som är speciellt utformad för att användas som ett integrerat system för att skydda ditt hems exteriör.

NOVOCLAD™ kompositfasad profil är konstnärligt konstruerad för att se ut som äkta trä utan oljning, målning eller tätning. Det vackra traditionella utseendet på trä och lång livslängd gör NOVOCLAD™ komposit fasadpanel profil valet för nya eller utbytbara fasadbeklädnadsprojekt.

NOVOCLAD™ – GP798 kompositfasad kan installeras både vertikalt och horisontellt. Med förfabrikerade hål så går profilen snabbt att installeras.

  • Premiumkvalitet  – Beprövad nordisk kvalitet för hårt väder och grönare levande.
  • Långvarig – NOVOCLAD™ komposit fasad är långvarig och tål väder, slitage, UV-solljus och insekter.
  • Inga Clips –  Du behöver inga clips för att montera vår Novoclad™ Komposit med Not och Spont.
  • Enkel installation– Det är också enkelt att installera vår Komposit med Not och Spont, plankan klickar enkelt på plats utan oro över jämnt avstånd mellan brädorna.
  • Förfabrikerade hål  – Våra Not och Spont trall kommer med förfabrikerade hål, så att du enkelt kan säkra trallen på plats så att du får en snygg finish utan synliga skruvar.
  • Tillhörande tillbehör– Komplettera din dröm uteplatser med våra ventilerade aluminiumlister eller kompositlister i matchande färger.– den perfekta matchen för vår högpresterande Novoclad™- komposittrall.

Tillgängliga färger. (Kontakta oss för att veta exakt kvantitet)


fasadpanel tillbehör


Green Plank PRIMA CAP™ Kompositfasad tillbehör utvidgar dina horisonter ytterligare, så att du kan bygga ut distinkta och förtjusande funktioner i din fasad som förbättrar både skönhet och funktionalitet. Från kantlister till startande aluminiumstartlister, expansionsklipp, etc., här är alla fasadtillbehör du behöver för att slutföra ditt PRIMA CAP™ fasadpanel projekt.

Dokument