NATURPLANK ™ Kompositplank – GP709 – det gröna alternativet

hållbart träalternativ med oändliga kreativa och designmöjligheter – PVC-fri!
Vackert realistiska och mycket praktisk med en tidlös kvalitet NATURPLANK ™ komposit plankor är ett idealiskt val av landskapsarkitekter och byggare för att maximera livslängden för elementen i landskapet.

Green Plank NATURPLANK ™ Täckbräda GP709 är mycket mångsidig och kan användas i ett antal tillämpningar, från att avsluta sidorna på ditt Green Plank-däck, till att bekläda sidorna på ditt hem eller lägga en fin yta på däcktrappor och planterare.

Också känd som WPC, trä-plast-komposit, naturfibrer komposit eller komposit, är denna supertåliga komposittavla, som uteslutande distribueras av Green Plank, består av naturliga trä- / risskalfiber och polymerer (återvunnen plast) för att få en komposit med större styrka och hållbarhet än traditionellt trä. Detta ger det utmärkta motståndet mot sol, frost, regn och plötsliga temperaturförändringar.

Precis som äkta trä kan våra NATURPLANK ™ GP709 kompositplankor slipas eller sågas till vilken önskad form som helst utan att förlora kompositskivans verkliga träeffekt.

  • Premiumkvalitet – Beprövade nordiska kvalitetsplankor för hårt marint väder och grönare levande.
  • Bara fötter vänliga – På grund av dess unika naturfibrer baserade sammansättning, håller NATURTEAK ™ komposit teakdäck däcken svalare.
  • Praktisk – Perfekt kombination av estetik och praktik med en naturlig trä-look.
  • Exceptionellt lågt underhåll – Idealisk lämpad för nordiska väderförhållanden med minimal blekning, lång livslängd och minimalt underhåll.