NATURPLANK™ Komposit plank – GP7129 – det gröna alternativet

hållbart träalternativ med oändliga kreativa och designmöjligheter – PVC-fri!
Vackert realistiska och mycket praktisk med en tidlös kvalitet NATURPLANK™ komposit plankor är ett idealiskt val av landskapsarkitekter och byggare för att maximera livslängden för elementen i landskapet.

Green Plank NATURPLANK™ högpresterande naturfibrer kompositplanka GP7129 är ett lågt underhållsalternativ till lövved, den har använts i ett brett spektrum av miljöer inklusive strandpromenader, broar, kustbryggor, offentliga parker, utomhusmatsalar, fritidsområden, skolor och företagsgrunder etc.

Också känd som WPC, trä-plast-komposit, naturfibrer komposit eller komposit, är denna supertåliga komposittavla, som uteslutande distribueras av Green Plank, består av naturliga trä- / risskalfiber och polymerer (återvunnen plast) för att få en komposit med större styrka och hållbarhet än traditionellt trä. Detta ger det utmärkta motståndet mot sol, frost, regn och plötsliga temperaturförändringar.

Precis som äkta träplankor kan våra NATURPLANK™ GP7129 icke-spårade tunga däckskivor / kompositplankor slipas eller sågas till önskad form utan att förlora kompositskivans verkliga träeffekt.

  • Premiumkvalitet – Beprövade nordiska kvalitetsplankor för hårt väder och grönare levande.
  • Praktisk – Perfekt kombination av estetik och praktik med en naturlig trä-look.
  • Exceptionellt lågt underhåll – Idealisk lämpad för nordiska väderförhållanden med minimal blekning, lång livslängd och minimalt underhåll.

Ladda ner Pdfs