MARINE JUMBO™ Heavy Duty kommersiell komposittrall

Kraftig komposittrall med tidlös elegans för högre krav – PVC-fri!
Green Plank MARINE JUMBO™ är inspirerad av naturens styrka. Det är den storsta och starkaste kompositrallen på marknaden, som används av nordiska kommuner.

Den kraftiga MARINE JUMBO™ naturfiber komposittrall är speciellt utvecklad för kommersiella applikationer. Den är perfekt för tunga offentliga platser som nöjesparker, stadioner, strandpromenad, marinor och hotell. Den robusta, barfota vänliga ytan och ett traditionellt och elegant utseende levererar årtionden av hållbara prestanda med lågt underhåll. Med vändbara räfflade / räfflade borstad ytor, förbättrad halmotstånd och långvarig prestanda är vår MARINE JUMBO™ komposittrall det professionella valet för kommersiella projekt. Hög halksäker, borstad yta med räfflad / räfflad borstning för att ge bra grepp i våta områden som runt pooler, strandpromenader, de är säkra att gå på med bara fötter.

Precis som äkta träskivor kan vår MARINE JUMBO™ komposittrall slipas eller sågas till vilken önskad form som helst utan att tappningens äkta träeffekt ser ut.

  • Premiumkvalitet – beprövad nordisk kvalitets komposittrall för hårt väder och grönare boende.
  • Uniformitet  – HidLoc™ gömda däckfästen säkerställer en jämn och jämn yta som är säker att gå på.
  • Kompletterande tillbehör  – Slutför ditt terrassprojekt med våra fasadlister och lock – den perfekta matchningen för ditt högpresterande MARINE JUMBO™ -däck.

Tillgängliga färger. (Kontakta oss för att veta exakt kvantitet)


TILLBEHÖR


Green Plank SMART™ tillbehör utvidgar dina horisonter ytterligare, så att du kan bygga ut distinkta och förtjusande detaljer till ditt SMART™ -trall som förbättrar både dess skönhet och funktionalitet. Från F- och L-Lister till, ventilerade aluminium lister, pidestaler, reglar, etc., Vi har allt material som behövs för att bygga och avsluta ert SMART™ Kompositdäck.

Dokument