NOVOFENCE™ Komposit staket – Traditional™

bra grannstaket med stil och styrka – PVC-fri!
En enkel att bygga utan underhåll, högkvalitativ, anpassad staket för att möta dina specifika behov. Den här stilen påminner om ett traditionellt pike staket.

Traditional™ – ett idealiskt staket som har samma utseende på båda sidor. Novofence™ Traditional™ slitstarka skuggboxdesign inkluderar en dubbel rad med reglar i komposit med lågt underhåll, en på varje sida av horisontella förstärkta staketskenor (rostfritt stål + komposit) som går mellan de förstärkta staketstolparna (aluminium + komposit). De två raderna med komposit plankorna är förskjutna så att utrymmena mellan plankorna på ena sidan av staketskenorna blockeras av plankorna på rälsens andra sida. Utrymmet mellan raderna tillåter vind att blåsa genom staketet, men utsikten genom stängslet är nästan helt blockerad av staket. (Planket kan installeras på båda sidorna för att ge en mer insynnsskyddande effekt)

Traditional™ komposit staket ger ett vackert, unikt, lågt underhållsalternativ till trä- och vinylstaket. Våra komposit staket brädor är konstgjorda för att se ut som äkta trä utan krav på oljning, målning eller tätning.

  • Premiumkvalitet – Beprövad nordisk kvalitet för hårt väder och grönare levande.
  • Lågt underhåll – Med tiden kräver Green Plank staket mindre underhåll och produktersättning än trä eller vinyl.
  • Förstärkta stolpar och räls– Högkvalitativ, låg underhållsstark ram av aluminium + kompositstolpar och horisontella rostfritt stål + kompositskenor.

Tillgängliga färger. (Kontakta oss för att veta exakt kvantitet)


Staketdelar


Green Plank NOVOFENCE™ -Tillbehör för staket i komposit utvidgar dina horisonter ytterligare, så att du kan bygga distinkta och förtjusande funktioner i ditt NOVOFENCE ™ -komposit staket som förbättrar både skönheten och funktionaliteten. Från aluminiumstolpar, stolpehattar, skenor till stolparna, staketfästena etc., här är alla staketet delar du behöver för att slutföra dina NOVOFENCE™ Staket projekt.

Dokument