NOVOFENCE™ Komposit staket – Private™

bra grannstaket med stil och styrka – PVC-fri!
Ett enkelt att bygga utan underhåll, högkvalitativt, anpassat modernt staket som dramatiskt kommer att förbättra skönheten i din egendom och vara avundsjuka för dina grannar.

Om du letar efter ett högpresterande och vackert insynsskyddande staket kan den här naturliga designen vara för dig. ”Board-on-board” med Not och Spont design och aluminiumstyrka garanterar massor av avskildhet och sinnesfrid för dig. Detta staket skulle se bra ut till alla fastigheter, eftersom det är vackert och annorlunda.

Private™ ett horisontellt avskärmande staket som kan enkelt användas runt din pool eller annan trädgård som skapar en säkrare omgivning för att blockera vandrande ögon och hålla dina barn och husdjur trygga och säkra på din egendom.

Private™ Komposit staket är ett toppval bland husägarföreningar i nyare stadsdelar. Det är ett kostnadseffektivt alternativ eftersom det är enkelt att underhålla – ingen målning, färgning eller tätning krävs.

  • Premiumkvalitet – Beprövad nordisk kvalitet för hårt väder och grönare levande.
  • Lågt underhåll – Med tiden kräver Green Plank staket mindre underhåll och produktersättning än trä eller vinyl.
  • Aluminiumstolpar och skenor – Högkvalitativ, låg underhållsstark ram av pulverlackerade aluminiumstolpar och horisontella skenor.

Tillgängliga färger. (Kontakta oss för att veta exakt kvantitet)


Staketdelar


Green Plank NOVOFENCE™ -Tillbehör för staket i komposit utvidgar dina horisonter ytterligare, så att du kan bygga distinkta och förtjusande funktioner i ditt NOVOFENCE ™ -komposit staket som förbättrar både skönheten och funktionaliteten. Från aluminiumstolpar, stolpehattar, skenor till stolparna, staketfästena etc., här är alla staketet delar du behöver för att slutföra dina NOVOFENCE™ Staket projekt.

Dokument