EVERDECK™ Komposittrall

prisvärd komposittrall för att passa din stil och budget – PVC-fri!
Inspirerad av den skandinaviska designtraditionen som kännetecknas av estetik, enkelhet och funktionalitet.

Everdeck är ett av de mest populära komposittralls alternativen med lågt underhåll när det gäller överkomliga priser. Men tro inte att detta gör att den har mindre kvalitet. Vad som gör Everdeck bra är att bortsett från att vara billigare, är det fantastiskt och hållbart samtidigt. Med ett så överraskande prisvärt alternativ finns det helt enkelt ingen anledning att nöja sig med färgning, tätning, flisor och konstant underhåll.

Hög glidbeständiga eleganta, ribbade / räfflade borstade ytor möjliggör bra dragkraft i våta områden som runt pooler, de är säkra att gå på barfota.

  • Enhetlighet – HidLoc ™ dolda fästelement säkerställer en slät och enhetlig yta som är säker att gå på.
  • Komplimerande tillbehör Komplettera dina dröm patio trall design med våra täckbrädor – den perfekta matchen för din högpresterande EVERDECK ™ komposittrall.

TILLBEHÖR


Green Plank SMART™ tillbehör utvidgar dina horisonter ytterligare, så att du kan bygga ut distinkta och förtjusande detaljer till ditt SMART™ -trall som förbättrar både dess skönhet och funktionalitet. Från F- och L-Lister till, ventilerade aluminium lister, pidestaler, reglar, etc., Vi har allt material som behövs för att bygga och avsluta ert SMART™ Kompositdäck.

Dokument