ENTRA™ Komposittrall

exceptionellt hög prestanda och kvalitet – PVC-fri!
Inspirerad av naturen och designad med ett syfte … färg, struktur, beuaty & prestanda, hittar du ENTRA™ -däckgolv är vackert realistiska och mycket praktiska med en tidlös kvalitet.

Green Plank ENTRA™ Komposittrall av naturfiber är en av våra högkvalitativa komposittrall med Not och Spont system som är enkel att använda med fantastiska resultat. Det ger en visuellt stängd terrassyta som fortfarande inte tillåter ogräs att växa upp eller detaljer falla ner genom golvet. ENTRA™ -kompositbrädor fångar värmen och skönheten i naturliga och exotiska lövträ.

Med Not och Spont teknologi och ett osynligt installationssystem ger våra ENTRA™ – trall en fästelös yta som möjliggör året runt komfort för dina bara fötter och dina husdjurs tassar. Den osynliga installationen säkerställer jämnt fogavstånd för att hjälpa dränering av ytvatten.

Hög glidbeständig, fin, ribbad yta i europeisk stil bildar ett jämnt mönster och möjliggör bra dragkraft i våta områden som runt pooler, de är säkra att gå på med bara fötter.

Precis som äkta träskivor, kan vårt ENTRA™ -kompositbrädor slipas eller sågas till vilken önskad form som helst utan att tappa täckbrädans äkta träeffekt.

Premiumkvalitet – Beprövad nordisk kvalitet för hårt väder och grönare levande.
Enhetlighet – Vår komposit Not och Spont trall ger mycket enhetliga och släta ytor.
Komplimerande tillbehör – Komplett ditt dröm patio-trall design med våra Komposittäckbrädor – den perfekta matchen för din högpresterande ENTRA™ komposittrall.

VISA FÄRGTRENDS - ingrodd med naturlig och distinkt karaktär


TILLBEHÖR


Green Plank SMART ™ -täcknings tillbehör utvidgar dina horisonter ytterligare, så att du kan bygga ut distinkta och förtjusande funktioner i ditt SMART ™ -trall som förbättrar både dess skönhet och funktionalitet. Från F-trim och L-trim till stige rörelser, ventilerade aluminium lister, trall pedaler, balk, etc., här är alla trall delar du behöver för att slutföra ditt SMART ™ trall projekt.

Ladda ner Pdfs