ENTRA™ spontad komposittrall

exceptionellt hög prestanda och kvalitet – PVC-fri!
Inspirerad av naturen och designad med ett syfte … färg, struktur, skönhet & prestanda, hittar du ENTRA™ -komposit är vackert realistisk och mycket praktisk med en tidlös kvalitet.

Green Plank ENTRA™ Komposittrall av naturfiber är en av våra högkvalitativa komposittrall med Not och Spont system som är enkel att använda med fantastiska resultat. Det ger en visuellt stängd terrassyta som fortfarande inte tillåter ogräs att växa upp eller detaljer falla ner genom golvet. ENTRA™ -kompositbrädor fångar värmen och skönheten i naturliga och exotiska lövträ.

Med Not och Spont teknologi och ett osynligt installationssystem ger våra ENTRA™ – trall en till synes clips-fri yta som möjliggör året runt komfort för dina bara fötter och dina husdjurs tassar. Den osynliga installationen säkerställer jämnt fogavstånd för att hjälpa dränering av vatten.

Precis som äkta träskivor, kan vårt ENTRA™ -kompositbrädor slipas eller sågas till vilken önskad form som helst utan att tappa täckbrädans äkta träeffekt.

Premiumkvalitet – Beprövad nordisk kvalitet för hårt väder och grönare levande.
Enhetlighet – Vår komposit Not och Spont trall ger mycket enhetliga och släta ytor.
Komplimerande tillbehör – Komplett ditt dröm patio-trall design med våra Komposittäckbrädor – den perfekta matchen för din högpresterande ENTRA™ komposittrall.

Tillgängliga färger. (Kontakta oss för att veta exakt kvantitet)


TILLBEHÖR


Green Plank SMART™ tillbehör utvidgar dina horisonter ytterligare, så att du kan bygga ut distinkta och förtjusande detaljer till ditt SMART™ -trall som förbättrar både dess skönhet och funktionalitet. Från F- och L-Lister till, ventilerade aluminium lister, pidestaler, reglar, etc., Vi har allt material som behövs för att bygga och avsluta ert SMART™ Kompositdäck.

Dokument