Letar du efter exklusivt material som passar alla typer av väder? Då ja, du är på rätt ställe att besöka!

Ge oss en chans att vara ditt favoritmärke; Eftersom Green Plank är ett hållbart varumärke för byggprodukter som representerar kvalitet, expertis och innovation i mer än 15 år. Green Plank står för design, tillförlitlighet, kvalitet, förtroende och kompetens.
Här på Green Plank erbjuder vi ett brett utbud av väderbeständiga trendiga, hållbara terrassmaterial med garanterad kvalitet.
Vi fokuserar på att erbjuda dig kvalitetsmaterial för alla typer av väder eftersom vi vet att ingen vill kompromissa med sitt hus eller sin byggnad.
Alla-Typer-av_vader_img

Varför är Green Plank-material bäst för all slags väder?

Vi kan inte förneka vikten av alla slags väderbeständiga byggmaterial för våra hem och kontor. Slitstarkt och väder- bra material Material återspeglar våra val och gör ditt hem och din byggnad mer hållbar. Som ett paraplymärke omfattar Green Plank en bred varumärkesportfölj i de fyra kategorierna terrasser, fasadbeklädnad, plankor och stängsel, inklusive produktvarumärken som AVON Flooring.
Green Plank, alla typer av väderprodukter, är idealiska för krävande applikationer som hotellplattformar och andra allmänna utrymmen som parker, förfriskningsbarer, verandor och klubbhusplattformar.
Green Plank kompositplattor är hållbara, barfota vänliga och lätta att hålla i utmärkt skick år efter år.

De bästa allmänna funktioner i våra material

1. Vårt trädäck är ett klokt val för dina pooler eftersom det är enkelt att ta hand om och rengöra. Det är också säkert att gå på med bara fötter eftersom det också är halksäkert.
2. Garanti
3. Lågt underhåll
4. Barfota v
5. Ombyggnad
6. Det är enkelt att installera
7. VDet är vindbeständigt
8. UV-beständig
9. Formbeständig
10. Återvinningsbar
11. Variabel i höjder
12. Det motstår också blekning
13. Lövträ
14. UV-färger
15. Återvinningsbar
16. Halkfritt

Komposittrall

Komposittrall kan vara till hjälp för ägare och småbåtshamnar, försöker hitta en procentandel underhållsfria trädäck. Komposittrall är vanligtvis blekbeständiga och behöver inte fläckas eller vattentätas under hela sin period.
På Green Planks erbjuder vi vidare underkategorier av komposittrall, vilket nämns nedan
1. Smart Komposittrall
2. Marin Komposittrall
3. Entra Komposittrall
4. Classic Komposittrall

Green Plank Komposittrall jämfört med trätrall

När man jämför kompositplattor mot träplattor är hållbarhet en av de viktigaste skillnaderna. Sedan 1980 har träplastkomposit, även känt som WPC, träalternativ eller naturfibrer komposit (NFC), snabbt blivit det snabbast växande trallmaterialet för bostäder och kommersiellt bruk. Många husägare väljer trätrall eftersom det är bekant, lättillgängligt och prisvärt. Samtidigt orsakar trästycksproblem som splinter, röta och högt underhåll många huvudvärk. Även om komposittrall är lättare att underhålla, oroar vissa husägare att komposittrall inte ser lika snygga ut som trätrall.
Green Plank har dock utvecklat komposittrall som efterliknar det rika, naturliga utseendet på trä utan besväret med att underhålla ett trädäck.
Green Plank komposittrall är ett miljövänligt träalternativ som kombinerar återvunnen plast och trä / ris skalfibrer.