JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Installationer & skötelse av komposittrall

Säkerställ att ditt kompositmaterial till utedäck, fasad eller staket presterar som det ska med ett vackert utseende.

För att föra din vision till liv och se till att ditt utedäck, staket eller fasadbeklädnad i komposit presterar med ett vackert utseende är det helt avgörande att det installeras korrekt och att det lilla underhåll som krävs utförs. Följande installationsguide och video hjälper dig att komma igång med montering och förser dig med nyttig information gällande underhåll. Oavsett om du är en professionell installatör med mycket erfarenhet inom anläggning, har Green Plank tips och trix för att stödja dig under varje steg av installationen och underhållsprocessen.

Välj vilken typ av installations- och underhållsinstruktioner du är intresserad av så att du kan visa dem på skärmen eller ladda ner dem till din dator. I fall du inte hittar den information du är ute efter, vänligen besök vår sida Vanliga frågor eller skicka ett mail till .

Monteringsanvisning komposittrall – Träkomposit trall (PDF 565 KB)

Skötsel och underhåll av träkomposit trall (PDF 162 KB)

Vi har gjort ett antal monteringsanvisningar tillgängliga i videoformat som ett komplement till våra skriftliga anvisningar.

Green Plank® lågt underhåll Smart™ och SmartCap™ komposittrall med not & fjäder monteringsanvisningGreen Plank® lågt underhåll Marine™ komposittrall monteringsanvisningVIKTIG:
Färgskillnader: Precis som med de flesta kompositen, Green Plank komposit produkter kan ha olika färgskiftningar från planka till planka. Detta beror på de naturligt förekommande variationerna utav trä/risfiber och polymerer. Vi rekommenderar att du köper allt ditt material vid samma tidpunkt eftersom att tillverkliningsprocessen kan producera olika färger (lite som när man köper tapeter). Installera inte om du inte accepterar färgskillnaden. Green Plank kompositprodukter kommer att ljusna med tiden och färgvariationen omfattas ej utav garantin.

Färgskiftningen beror på exponering utav bland annat dagsljuset samt andra miljöfaktorer, de är dock vanligtvis fullbordade efter cirka 12 veckor och färgen håller sig stabil.
Gråa färgprodukter kan variera mer i färgtonen än andra färger just eftersom detta är en känligare färg. Våra produkter med extra överdrag (e.x SmartCap) har dock en större chans att hålla sig fin och färgen försvinner inte lika lätt på dessa jämfört med våra andra kompositprodukter. Färgskiftningen är helt naturlig och påverkar inte på något sätt produktens prestanda..

DISCLAIMER:
Informationen i våra anvisningar bör inte ses som komplett och instruktionerna i monteringsanvisningarna är exempel och inte avsedda, medvetet eller underförstått, att ersätta en sakkunnig experts anvisningar. Hänsyn ska tas till lokala förhållanden.

Dessa publikationer och all litteratur närvarande på denna webbplats skyddas av upphovsrätt och tillstånd bör inhämtas från Green Plank innan någon reproduktion, lagring i ett inhämtningssystem eller överföring i någon form eller på något sätt, elektroniskt, mekaniskt, genom fotokopiering, inspelning, eller liknande. Genom att ladda ner något innehåll, publicering och / eller litteratur från denna webbplats, accepterar du de tillämpningar som anges i användarvillkoren.