JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Varför välja träkompositprodukter från Green Plank®?

Fokus för oss på Green Plank är att leverera produkter med hög kvalitet och som kräver lite underhåll. Vi har miljövänliga alternativ för trädäck/altandäck, räcken, staket och fasader.

Green Plank® började tillverka kompositprodukter 2004 för att motverka de många problemen som röta, färgblekning och insektsangrepp, vilket ofta förekommer i trämaterial och andra sämre kompositmaterial. Vad som verkligen gör oss till unika och ledande på marknaden idag är hela processen från råmaterial fram till ditt sista skruvdrag. Du kan lita på att du har att göra med ett företag som enbart fokuserar på miljövänliga träkompositprodukter och lösningar. Vi forskar och utvecklar våra egna produkter och mönster, och använder den senaste tekniken för att ge dig de mest hållbara och högpresterande träkompositprodukter du kan köpa.

Formeln för Green Planks träkompositprodukter kombinerar högsta kvalitet torkat trämjöl (överblivet material från möbeltillverkare) med återvunnen plast (återvunna matförpackningar) för att skapa halkfria, hållbara altandäck, räcke, staket och fasadbeklädnad med överlägsen styrka och hållbarhet. Resultatet är ett naturligt, högkvalitativt, miljövänligt däckmaterial, utan krångel.

Back to articles