JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Komposit för arkitekter

Vi på Green Plank förstår att som arkitekt har man speciella behov för att bli tillfredsställd. För att ge stöd till dessa behov har vi utvecklat denna sida av hemsidan speciellt utformat för ditt yrke. 

 

GREEN PLANK® Hög prestanda, miljövänligt, låg hållbarhet med lågt underhåll 

 

Green Plank® Green Plank lågunderhållskomposit tralldäck produkter besvarar behoven till framåtblickande arkitekter och planerare, de som är engagerade i den miljövänliga designen och utvecklingen. Green Plank® , Våra produkter är det ideala valet för den kommersiella bruket med dess lågunderhållsegenskaper. Installationen kan bli något dyrare än traditionellt trä men efter en kort tid kommer du att spara in dessa utgifter och blir då det billigare alternativet. UV hämmande pigment säkerhetsstället också att Green Plank® kompositprodukter bibehåller färgen mycket längre än vanligt trä och med halkskydd gör det till ett mer säkert val. Det fungerar precis som traditionellt trä, men den största fördelen med Gren Planks komposit är just att det är lågt underhåll, formstabila och lätt alternativ möjliggör snabb och enkel montering. . 

 

FUNKTIONER:

FÖRDELAR:

UV Stabil

Halkskydd

100% återvunnen plast

Tätare än trä

Giftfritt

Anpassad längd

Fungerar som trä

Inga speciella verktyg krävs

Lågunderhåll – inget målande

Aldrig Röta, ruttnar ej, inga flisor

Miljövänligt

Vattentät

Ogenomträngligt för insekter

Läcker inte

15 års garanti

 

Använd denna hemsida som din primära källa för att få informationen du behöver om komposit däckprodukter, på så sätt kan du designa ett däck med högre kvalité vilket leder till en tillfredsställelse för båda parter, ditt däck kommer hålla en livslängd! 

 

click here to...

MSDS Safety Sheet

Technical Properties

 

Thank you for visiting our website. We appreciate your support and hope you take advantage of our professional offerings.

Back to articles

Back to articles